• Yaz Okulunda "Açılması Kesinleşen Derslere" tanımlanan süre içerisinde ders kaydı yapamayan öğrencilerimiz 10-12 Temmuz 2023 tarihleri arasında almak istedikleri dersleri Mazeretli Derse Yazılma Dilekçesine doldurarak okulumuz öğrenci işlerine şahsen veya aşağıda belirtilen mailler üzerinden ileterek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

NOT: YAZILMAK İSTEDİĞİNİZ DERSİN "AÇILMASI KESİNLEŞEN DERSLER" ARASINDA OLMASI GEREKMEKTEDİR.

Başvuru yapan öğrencilerimiz ders ücretlerini 17-21 Temmuz 2023 tarihleri arasında Akbank Şubelerinden veya Mobil/İnternet Bankacılığı üzerinden yatırmaları gerekmektedir.

NOT: BELİRTİLEN TARİHLERDEN ÖNCE DERS ÜCRETLERİNİN YATIRILMAMASI GEREKMEKTEDİR. DERS ÜCRETLERİ 17-21 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR.

Mazeretli Derse Yazılma Dilekçelerini aşağıda belirtilen mail adreslerine iletebilir verilen numaralardan iletişime geçebilirsiniz.

• Yaz Okulu Mazeretli Derse Yazılma Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Hakan ATEŞ

Öğrenci İşleri Birim Sorumlusu