• Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin mezuniyet işlemleri tamamlanmıştır.
  • Mezun olan öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini e-devlet üzerinden görüntüleyebilirler.
  • Mezun olan öğrencilerin diplomaları hazırlanmış olup, 27 Temmuz 2023 tarihi itibariyle Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri biriminden Öğrenci Kimlik Kartınızı teslim ederek alabilirsiniz.

İlişik Kesme İşlemlerinde İstenen Belgeler:

• Öğrenci Kimlik Kartı
  • İlişik Kesme Formu (diploma teslim yerinden temin edilecek)

Dereceye Giren Öğrencilerimiz:

• Okul Birincisi: Muaz ABDULLAZİZ - Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı - 3,76 Ortalama
  • Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Birincisi: Muaz ABDULLAZİZ - 3,76 Ortalama
  • Bilgisayar Programcılığı Program Birincisi: Emirhan MAMAK - 3,48 Ortalama
  • İşletme Yönetimi Program Birincisi: Mustafa Sefa ŞAŞTI - 3,39 Ortalama
  • Maliye Programı Birincisi: Hüseyin KURAY - 3,11 Ortalama

Mezun olan öğrencilerimizin listesi için TIKLAYINIZ...

Mezun olan tüm öğrencilerimize yaşamlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet işlemleri ile ilgili sorun yaşamınız durumunda hafta içi hergün saat 09.00-17.00 saatleri arasında 02646160779 nolu telefonu arayarak destek alabilirsiniz.

12.07.2023-17:11