Güncellendi...

• Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İşletmede Mesleki Eğitim 02 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacak olup, 19 Ocak 2024 Cuma sona erecektir.
  • Eğitim süresi 16 haftadır.
  • Hangi dönemde staja gideceğinizi ilgili Bölüm Başkanı ile görüşerek öğrenebilirsiniz.
  • İşletmede Mesleki Eğitime (dönemlik staj) gidecek öğrenciler "Uygulamalı Eğitim Kabul Formunu" 22 Eylül 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar İşverene kaşe ve imzalatıldıktan sonra Meslek Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.
  • İşletmede Mesleki Eğitime giden tüm öğrencilere staj süresi boyunca Üniversitemiz tarafından İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigortası yapılmaktadır. SGK İşe giriş bildirgelerinin zamanında yapılabilmesi için istenen belgelerin 22 Eylül 2023 tarihine kadar okulumuza ulaştırılması gerekmektedir.
  • I. ve II. Yarıyıl genel ortalaması 1.80 altında olan öğrenciler İşletmede Meslek Eğitime (dönemlik staja) gidemezler.

İSTENEN BELGELER: (Kargo ve Posta ile yollayınız. e-posta ile göndermeyiniz. Belgelerin ıslak imzalı olması gerekmektedir.)

• Uygulamalı Eğitim Kabul Formunu için TIKLAYINIZ... (2 (iki)nüsha çıktı alınacak olup, 1 (bir) nüshası okulumuza teslim edilecektir.)
  • Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi için TIKLAYINIZ... (2 (iki) nüsha çıktı alınacak olup, öğrenci ve işveren imzaladıktan sonra 1 (bir) nüshası okulumuza teslim edilecektir.)

BELGELERİN KARGO İLE TESLİM EDİLMESİ:

• İstenen belgeleri şahsen okulumuza gelerek teslim edebileceğiniz gibi kargoyla yollayabilirsiniz.
  • Başvuru formunda kendinize ait bilgileri doldurmayı ve imzalamayı unutmayınız.
  • Başvuru formuna işyeri kaşesini vurdurmayı ve işverene imzalatmayı unutmayınız.

Kargo Adresi:

SUBÜ. Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimi