Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında gerçekleşecek olan Final Sınavları 08 Ocak 2024 - 18 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Final Sınav Programlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

Mazeretleri nedeniyle Güz Yarıyılı Final Sınavına katılamayan öğrencilerimiz Mazeret Sınavı Başvuru Formunu doldurup mazeretlerini gösterir kanıtlayıcı belgeyle birlikte 3 (Üç) iş günü içerisinde Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine elden teslim etmesi gerekmektedir.

Mazeretli sınav başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimiz Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği Uygulama Esasları, Altıncı Bölümde yer alan Mazeret Haklarına sahip olması gerekmektedir.

Final Mazeret Sınavları Tarihi 29-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu için TIKLAYINIZ!!!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği için TIKLAYINIZ!!!

26.12.2023