Sevgili Öğrencilerimiz,

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine hoş geldiniz. Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazandığınız için sizi ve ailenizi tebrik eder, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Üniversitemize kayıtlar hakkında detaylı bilgiler aşağıdaki bağlantıda verilmiş olup, bu bilgileri dikkatlice okumanız ve aşamaları sırasıyla takip etmeniz, kaydınızı hızlı, kolay ve sorunsuz yapmanıza yardımcı olacaktır.

Covid-19 Pandemisi sebebi ile tüm adaylarımızın E-Kayıt (Üniversite E-Kayıt) yaptırarak işlemlerini tamamlamaları ve sadece lise bilgileri mevcut olmayan veya çeşitli nedenlerle E- Kayıt işlemi yaptıramayan öğrencilerimizin yüz yüze kayıt yaptırmaları rica olunur.

2022 YKS Kayıt İşlemleri Kılavuzu için TIKLAYINIZ...

Derse Yazılma / Kayıt Yenileme İşlemi:

Derse Yazılma İşlemleri 19-20-21 Eylül 2022 tarihleri arasında Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) > Öğrenci Bilgi Sistemi > Derse Yazılma üzerinden yapılacaktır. BYS'ye ilk kez nasıl giriş yapılacağı 2022 YKS Kayıt İşlemleri Kılavuzunda belirtilmiştir.

Okulumuza yeni kayıt olacak öğrencilerimizin de belirtilen tarihler arasında derse yazılma işlemi yapmaları gerekmektedir. Derse yazılma işlemini tamamladıktan sonra 26 Eylül 2022 Pazartesi günü derslere girmeye başlayabilirsiniz.

16.08.2022-09:52