2. Sınıf öğrencisi olup, Yaz Döneminde Zorunlu İşyeri Stajını yapmayan öğrenciler 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı bitiminde (Final Sınavlarından sonra) 17 Ocak - 18 Şubat 2022 tarihleri arasında Yaz Dönemi stajlarını yapabileceklerdir.

17 Ocak - 18 Şubat 2022 tarihlerinde staj yapacak öğrencilerin 13 Ocak 2022 Perşembe gününe kadar STAJ KABUL FORMLARINI işyerlerine imzalatıp Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

13 Ocak 2022 Perşembe gününe kadar Staj Kabul Formlarını okulumuza teslim etmeyen öğrenciler staj yapamazlar.

İSTENEN BELGELER:

• Staj Kabul Formu - 2 nüsha (1 tanesi okula, 1 tanesi staj yapılacak işletmeye teslim edilecek)
  • Staj Defteri (Staj Defterine Öğrenci İşlerinden tarih ve sayı almayı unutmayınız)
  • STAJ KABUL FORMU için TIKLAYINIZ...

YAPILACAK İŞLEMLER:

• Staj Kabul Formunu temin ediniz. İlgili kısımlarını doldurup imzalayanınız.
  • Kabul Formunu Staj yapacağınız işletmeye kaşeletip imzalatınız.
  • Kabul Formunu Bölüm/Program Başkanınıza imzaltıp, Fotokopi ofisinden Staj Defteri temin ediniz.
  • Staj Defterinde kendinize ait kısımları doldurup, Öğrenci İşlerinden tarih ve sayı alıp kayıt işleminizi tamamlayınız.
  • Staj kabul Formunuzun 1 nüshasını Öğrenci İşlerine teslim ediniz.

STAJ SONRASI YAPILACAK İŞLEMLER:

• Staj Defterinin tüm sayfalarını doldurup, işletmede sorumlu kişiye imza attırınız.
  • Staj Defterinin sondan 4 sayfasında işletmenin öğrenciye not vereceği bir sayfa mevcut, o sayfayı kesip işyerinizdeki sorumluya teslim ediniz. İşyeri sorumlusu öğrencinin yaptığı işle ilgili Not verecek olup daha sonra o sayfa işyeri yetkilisi tarafından bir zarfa koyup, zarfı kapatıp kaşeleyecek ve öğrenciye teslim edecektir.
  • Öğrenci Kapalı zarfı ve Staj Defterini ilgili Bölüm başkanına teslim edecektir.
  • Ara dönemde staj yapacak öğrenciler 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Derse Yazılma İşlemleri sırasında STAJ dersine de yazılmaları gerekmektedir.

04/01/2022-15:26