İşyeri Uygulama Eğitimine giden öğrencilerin İşyerinin MUYS'a (Mesleki Uygulamalar Yönetim Sistemine) işyerlerini kayıt etmeleri ve işyerlerinin belirlemiş oldukları e-posta ve şifre ile giriş yaptıktan sonra "İşyeri Talep İşlemleri" kısmında bulunan 3+1 modelinden öğrenci talebinde bulunmaları gerekmektedir.

İŞYERLERİ İÇİN MUYS "YENİ İŞYERİ KAYIT" İŞLEMLERİ

• https://muys.sabis.subu.edu.tr/adresinden MUYS sitesine giriş yapınız.
  • Yeni İşyeri Kayıt butonuna tıklayınız.
  • İstenilen bilgileri doldurduktan sonra sayfanın en altında bulunan EKLE butonuna basınız.
  • İşyeriniz MUYS sistemi tarafından onaylandıktan sonra işyerinin belirlediği kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız.

m

İŞYERLERİ İÇİN MUYS "İŞYERİ TALEP İŞLEMLERİ" (Öğrenci Talebi İşlemleri):

• İşyeri Talep İşlemleri penceresinde 3+1 logosunun altında yer alan kısımları doldurunuz.
  • Talep Edilen Mesleki Program: Talep edilen öğrenci hangi bölümde okuyorsa seçiniz.
  • Mesleki Uygulama Süresi: Eylül-Ocak döneminde staj yapacak öğrenciler için "GÜZ", Şubat-Mayıs döneminde staj yapacak öğrenciler için "BAHAR" seçiniz.
  • Şantiye Çalışma Durumu: İşyeriniz için uygun olanı seçiniz.
  • Vardiyalı Çalışma Durumu: İşyeriniz için uygun olanı seçiniz.
  • Talep Edilen Öğrenci Sayısı: Kaç stajyer talebinde bulunmak istiyorsanız sayı olarak belirtiniz. (Örneğin; iki öğrenci staj yapacaksa 2 yazmanız yeterlidir.)
  • Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra EKLE butonuna basmanız yeterlidir. MUYS öğrenci talep işlemi tamamlanmıştır.