Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Öğrenci Topluluğunun organize ettiği ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet EL'in moderatörlüğünü yaptığı "İçimizden Biri" etkinliği öğrencilerimizin yoğun katılımıyla online olarak 12.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan "İçimizden Biri" etkinliğine iş hayatına atılan Meslek Yüksekokulumuzda eğitimine devam eden veya mezun olan öğrencilerimizin iş deneyimlerini, kariyer yolculuklarını, eğim ve gelişimlerini anlatacakları, okul arkadaşlarına yol gösterecek bir etkinlik olması planlanmaktadır.

İlk "İçimizden Biri" etkinliği Meslek Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı 2. sınıf öğrencisi olan ve aynı zamanda Türkiye'nin en önemli reklam ajanslarından birisi olan İnterdi'de Jr.Art Director olan Özgür ÇETİNKAYA ile gerçekleştirildi.

İş Hayatı ile ilgili bilgi birikimini okul arkadaşlarına aktaran Özgür ÇETİNKAYA'ya ve etkinliği organize eden Program Başkanımız Öğr. Gör. Mehmet EL'e teşekkür ederiz.

13.12.2023-12:53