Meslek Yüksekokulumuzda 25 Nisan 2024 tarihinde Güneşoğlu Süt Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Gürkan GÜNEŞ, Koç Healthcare CRM ve Veri Analitiği Müdürü Dr. Sami YÖNTEM, Koç Healthcare AR-GE Yönetici Hüseyin SORKUN'un katılımlarıyla Kariyer Etkinlikleri düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Aykut Gürkan GÜNEŞ'in "İş Hayatında Başarıya Giden Yol", Dr. Sami YÖNTEM'in "Sağlıkta Yapay Zeka Uygulamaları", Hüseyin SORKUN'un "Üretken Yapay Zeka Uygulamaları ve Derin Öğrenme" seminerleri ile öğrencilerimizin ve Kaynarca Seyfettin Selim Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Üniversite ve İş Hayatını bir araya getiren Kariyer Etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan, engin bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.

Kariyer Etkinliğine sağlamış oldukları desteklerden dolayı değerli konuklarımıza Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör. Nafi FİLİZ tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.