2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni 05 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 11.00'de Meslek Yüksekokulumuzda yapılacaktır.

Mezuniyet törenine mezun tüm öğrencilerimiz ve velileri davetlidir.

Öğrencilerimiz Mezniyet Töreninden sonra okulumuzda ilişik kesme işlemi yaptıktan sonra Esentepe Kampüsü Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Diploma Servisinden diplomalarını alabilirler.

İlişik kesme işleminizi yapmak için Öğrenci Kimlik Kartınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Öğrenci Kimliğiniz teslim alınıp yerine Mezun Kimliği verilmektedir. Kimliği yanında olmayan öğrenci İlişik Kesme İşlemi yapamaz. Kimliğin kaybolması durumunda yerel yada ulusal gazete kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir. Bu ilan gazetede yayınlandıktan sonra ilanın bulunduğu gazete ile ilişik kesme işlemi yapabilirsiniz.

22/05/2018-15:47