- 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Derse Yazılma/Kayıt Yenileme İşlemleri 29-30 Ocak 2019 tarihleri arasında SABİS https://sabis.sakarya.edu.tr/tr/Login üzerinden yapılacaktır.

- 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 04 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

II.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

İŞ YERİ UYGULAMASI EĞİTİMİNE GİDECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN SEÇECEKLERİ ZORUNLU DERSLER:

- Türk Dili

- Atatürk İlkeleri ve İnk. Tarihi

- İş Yeri Uygulaması

- İş Yeri Eğitimi

- Staj

Uygulamaya gidecek öğrencilerin yukarıdaki 4. Yarıyıla ait tüm dersleri seçmeleri ZORUNLUDUR. Ayrıca I.Yarıyıl'da alttan kaldıkları ders varsa o dersi de seçeceklerdir.

- Derse Yazılma ve kayıt yenileme işlemi her öğrencinin kendi sorumluluğundadır. Seçmedikleri dersten dolayı okulu sorumlu tutamazlar.

Okulumuzda derse yazılma işlemi yapılmamaktadır.

2. SINIFTA OKULDA EĞİTİME DEVAM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

- 3. Yarıyıldaki seçmeli derslerde dahil tüm derslerin seçilmesi gerekmektedir.

- Ayrıca I.Yarıyıl'da alttan kaldıkları ders varsa o dersi de seçeceklerdir.
- Seçmeli dersleri seçmeyen öğrenciler eksik ders aldıklarından mezun olma aşamasında mezun olamamaktadırlar.

- Okulumuzda derse yazılma işlemi yapılmamaktadır.

KATKI PAYI / HARÇ ÜCRETLERİ:

Harç Ücretleri Nereye, Nasıl ve  Ne Kadar Ödenecek?

-  Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri; Akademik Takvimde Belirtilen Derse Yazılmaların Son Gününe kadar İŞ BANKASININ Bütün Şube Veznelerinden, İş Bankası İnternet Bankacılığından (Fatura / Anında Fatura / Üniversite kısmından) ve İş Bankası ATM'lerinden (Üniversite Ödemeleri Kısmından) TC Kimlik Numaraları ile Yapabileceklerdir. Öğrencilerimizin Üniversitemizde Önlisans, Lisans veya Lisansüstü olarak öğrenciliği olabildiğinden TC numarasından sonra eğitim almak istedikleri programa ait öğrenci numarasını seçerek borcu/borçları ödeyecektir.

Harç Ücreti Miktarları:

I.Öğretim öğrencileri harç ücreti ödemezler.

II.Öğretim : 385,00 TL
- 2016-2015-2014-2013-2012-2011 ... girişli I.Öğretim öğrencileri normal süre içerisinde mezun olamadıkları için 95,00 TL katkı payı öderler. Katkı payı ücretini ödemeyen öğrenciler derse yazılma işlemini yapamazlar.

23/01/2019-12:20