2019-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı mezun olmaya hak kazanan ve dereceye giren öğrenciler belli oldu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER:

Meslek Yüksekokulu Birincisi Mevlüde ERKAN 3,68 Ortalama

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Birincisi Mevlüde ERKAN 3,68 Ortalama

Bilgisayar Programcılığı Programı Birincisi Ramazan AKSU 3,58 Ortalama

Maliye Programı Birincisi Dilara KILIÇER 3,30 Ortalama

İşletme Yönetimi Programı Birincisi Mediha ANAR 3,04 Ortalama

Mezun Olan Öğrencilerin Listesi için TIKLAYINIZ...

DİPLOMA ve MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimiz SABİS'e giriş yaparak İlişik Kesme Formunu Doldurup çıktısını alarak Öğrenci Kimlik Kartlarıyla beraber 02 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Okulumuzda İlişik Kesme İşlemlerini tamamlayan öğrenciler Esentepe Kampüsü Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığından Diplomalarını alabilirler.

Mezuniyet Töreni 02 Temmuz 2019 Salı günü Esentepe Kampüsünde yapılacaktır. Okulumuzdaki ilişik kesme işlemi sonrasında Kep ve Cübbenizi okuldan temin ederek törene ailenizle beraber katılabilirsiniz.

Tören Programı daha sonra ilan edilecektir.

24/06/2019-15:55