e-Devlet üzerinden yapılan kayıtlar kesin kayıt olduğundan Lise Diploması, ÖSYM Sonuç Belgesi vb. evrak okula teslim edilmesine gerek yoktur. Kayıt sonrası oluşan Elektronik Kayıt Belgesi kaynarcamyo@subu.edu.tr adresine e-posta ile gönderebilirsiniz.(mecburi değildir)

Öğrenci Kimlik Kartlarınız hazırlanmış olup dilediğiniz zaman okulumuzdan teslim alabilirsiniz.

Eylül ayının ilk haftası web sitemizde "Derse Yazılma Duyurusu" yapılacaktır. Duyuruyu dikkatlice okuyarak Derse Yazılma İşlemlerinizi tamamlayınız. Derse yazılma yapmayan öğrencilerin ders listelerinde isimleri görünmemektedir. Bu yüzden derse yazılma yapmak önemlidir.

Dersler 23 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

Haftalık Ders Programları daha sonra web sitemizde ilan edilecektir.

Öğrenci numaranız Öğrenci Kimlik Kartlarınızın üzerinde yazmaktadır. Kimliğinizi almadıysanız Öğrenci numaranızı BURAYA TIKLAYARAK öğrenebilirsiniz.

Derse yazılma işlemleri SABİS (tıklayınız) üzerinden yapılacaktır. Kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. Şifreniz T.C Kimlik numaranızdır. 02 Eylül 2019 tarihi itibariyle SABİS'e giriş yapabilirsiniz.

21/08/2019-16.52