Ana içeriğe atla

• Derse Yazılma İşlemleri 18-19-20 Eylül 2020 tarihleri arasında SABİS (tıklayınız) Öğrenci Bilgi Sistemi > Derse Yazılma üzerinden yapılacaktır.
  • Okulumuzda Derse Yazılma İşlemi yapılmamaktadır. Her öğrenci SABİS üzerinden kendisi yapabilmektedir.
  • 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 05 Ekim 2020 Pazartesi günü Online Eğitim Modeli ile başlayacaktır.

DERSE YAZILMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? (Okulumuza yeni kayıt olan öğrenciler için)

- Okulumuza yeni kayıt olan 1.sınıf öğrencileri ders yazılma işlemlerini kendileri yapacaklar. Sistem tarafından otomatik olarak derse yazılma işlemi yapılmamaktadır.

SABİS (tıklayınız) adresine giriş yapınız. SABİS'e giriş yapmak için kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz T.C. Kimlik numaranızdır.

- Öğrenci Numaranızı sorgulamak için TIKLAYINIZ.

- SABİS>Öğrenci Bilgi Sistemi>Derse Yazılma butonlarına basınız.

- I.Yarıldaki tüm dersleri seçip kaydet butonuna basınız.

- Derse yazılma işleminiz tamamlandı. Seçilen Dersler kısmından seçtiğiniz tüm dersleri görebilirsiniz. Haftalık Ders Programlarına da aynı yerden ulaşabilirsiniz.

Dikkat!!! I.Öğretim öğrencileri harç ücreti ödememektedirler.

NOT: Derse Yazılma işlemi tamamlandıktan sonra gelen "Danışman Onayına" gönderiniz" uyarısını dikkate almayınız. Danışman Onayı Lisans öğrencileri için geçerlidir.

İŞYERİ UYGUALAMA EĞİTİMİNE GİTMEYEN 3. YARIYILDAN DERS SEÇECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 3. Yarıyılda bulunan zorunlu ve seçmeli tüm dersleri seçiniz. Toplam 30 AKTS ders seçilmelidir. Kaldığınız ve Alttan alacağınız ders varsa o dersleri de seçiniz. Sistemin izin verdiği kadar alt yarıyıllardan ders seçebilirsiniz.
  • 5 AKTS olan İnsani ve Toplumsal Gelişim ile Matematik Uygulamaları dersinden sadece birini seçiniz.
  • Zorunlu derslerin yanında seçmeli derslerinde seçilmesi gerekmektedir. Seçmeli dersleri almayan öğrenciler mezuniyet aşamasına geldiklerinde seçmeli dersi eksik olacağından mezun olamazlar.

İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİNE GİDECEK ÖĞRENCİLERİN SEÇECEKLERİ DERSLER:

- Türk Dili

- Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi

- İşyeri Uygulaması

- İşyeri Uygulama Eğitimi

- Staj (0+1)

- Ayrıca alttan kalmış olduğunuz dersi seçip kaydediniz.

KATKI PAYI (Harç Ücretleri): (Açıklanmadı. Açıklandığı zaman burada duyurulacaktır.)

I.Öğretim Öğrencileri : Harç Ücreti Ödemezler.

II.Öğretim Öğrencileri : 418,00 TL

2018-2017-… girişli I.Öğretim öğrencileri: 103,50 TL

Yüzde Ona Giren II.Öğretim Öğrencileri: 103,50 TL

Dikkat!!! Harç ücreti ödenmeden derse yazılma işlemi yapılamaz.

HARÇ ÜCRETLERİ NEREYE YATIRILIR?

İş Bankası tüm banka şubelerine, ATM ve İnternet bankacılığından Öğrenciye ait T.C. Kimlik numarası üzerinden yatırılabilmektedir.

d
12/09/2020-13:20