- 03 Şubat 2020 - 22 Mayıs 2020 tarihleri arasında İş Yeri Uygulamalarına gidecek öğrencilerin  SGK İşe Giriş Bildirgesi girişleri yapılmıştır.
- İşyeri tarafından SGK İşe Giriş Bildirgesi istenen öğrencilerin şahsen yada SABİS e-posta üzerinden talepte bulunmaları gerekmektedir. İşyeri istemiyorsa talep edilmesine gerek yoktur.

Belge Faks, posta ve kargo ile gönderilmemektedir.

SABİS e-posta dışından (hotmail, gmail, vb.) gelen talepler öğrencinin kendisine ait olup olmadığı bilinemediğinden kişisel bilgi ve belge güvenliğinin korunması sebebiyle cevap verilmeyecektir. Bu yüzden sadece SABİS e-posta ile yapılan taleplere geri dönüş yapılacaktır. Diğer e-postalardan gelen talepler dikkate alınmayacaktır.

SABİS e-posta ile nasıl talepte bulunabilirim?
- SABİS'e kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapınız.
- Posta butonuna tıklayınız.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kime: kaynarcamyo@subu.edu.tr
Konu: SGK İşe Giriş Bildirgesi

SGK İşe Giriş Bildirgesinin e-posta ile tarafıma gönderilmesini arz ederim,
  Adı Soyadı:
  T.C. Kimlik No:
  Bölüm/Program:
  Öğrenci No:

bilgilerinizi yazıp gönderiniz.

LÜTFEN DİKKAT!!!

- Sadece Kaynarca S.S.MYO öğrencilerine gönderilmektedir. Diğer Fakülte ve MYO öğrencileri kendi okullarından talepte bulunmaları gerekmektedir.

• SGK İşe Giriş Bildirgesi Yapılan Öğrencilerin Listesi için TIKLAYINIZ...

31/01/2020