Üniversitemize 2019 Yılı YKS Ek Kontenjanı ile Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Ek Kontenjan kayıtları 23 – 27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar ise 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Kayıt yerleri için tıklayınız.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız.

Katkı Payları İçin Tıklayınız.

Elektronik kayıt yapan öğrencilerin herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur.

NOT : Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adaylar;

a) Bu durumda olan öğrenciler ortaöğretim kurumundan mezun olmadıklarından e-devlet üzerinden kayıt yaptıramazlar.

b) Bu adaylar Orta Öğretim Kurumlarından alacakları durumlarını gösterir belge ile 23–27 Eylül 2019 tarihleri arasında Üniversitemize müracaat ederek geçici kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

c) Geçici kayıtları yapılan adaylar mezun olduklarına ilişkin belgelerini en geç 31 Aralık 2019 tarihine kadar Üniversitemize teslim etmeleri gerekmektedir. 31 Aralık 2019 tarihine kadar belgelerini teslim etmeyen adayların geçici kayıtları silinecek ve öğrencilikleri sonlandırılacaktır.