10 Haziran - 22 Temmuz 2019 tarihleri arasında zorunlu 30 işgünü stajını tamamlayan öğrenciler staj defterinin ilgili kısımlarını işyerine kaşeletip imzalattırılacaktır.

Resimli olan sayfada (sondan 3. sayfa) bulunan not kısımları işyeri tarafından doldurup imzalanıp işyeri yetkilisi tarafından bir zarfa koyulup, zarf kapatılarak öğrenciye teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj Defteri ve zarf öğrenci tarafından muhafaza edilecektir. Okula şuan için teslim edilmeyecektir.

İşyeri Uygulama Eğitimine giden öğrenciler derse yazılma zamanında 4. yarıyılda bulunan "Staj" dersini seçeceklerdir. Yazın yapılan 30 iş günü staj bu staj dersine not olarak işlenecektir. Okul açıldıktan sonra ilgili bölüm başkanı ile irtibata geçebilirsiniz.

22/07/2019-15:08