Derse Yazılma İşlemleri 27 Ocak 2020 Pazartesi günü başlayacaktır.

Derse Yazılma İşlemleriniz sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda 0264 616 0779 nolu telefondan destek alabilirsiniz.

• 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Derse Yazılma İşlemleri 27-29 Ocak 2020 tarihleri arasında SABİS https://sabis.subu.edu.tr/ üzerinden yapılacaktır.
  • Derse Yazılma İşleminizi SABİS > Öğrenci Bilgi Sistemi > Derse Yazılma işlemlerini takip ederek yapabilirsiniz.
  • Meslek Yüksekokulumuzda derse yazılma işlemi yapılmamaktadır.
  • 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 03 Şubat 2020 Pazartesi günü başlıyor.

I.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ:

• SABİS Derse Yazılmalar kısmına girdikten sonra karşınıza Yarıyıllara ait dersler çıkacaktır. II.Yarıyıldaki tüm dersleri seçip kaydet butonuna basınız. "Danışman Onayına gönderildi" uyarısı alırsanız dikkate almayınız. Derse Yazılma İşleminiz tamamlanmıştır.

II.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ:

III. YARIYILDA OKULDA DERSE GİRECEK İŞYERİ EĞİTİMİNE GİTMEYEN ÖĞRENCİLER

• 3. Yarıyılda bulunan tüm dersleri seçiniz. (Toplam 30 AKTS olacaktır)
  • 2. Yarıyılda kaldığınız ders varsa onları da seçiniz.
  • Toplam en fazla 40 AKTS'ye kadar ders seçebilirsiniz. Alttan zayıfınız yoksa alttan ders seçmenize gerek yoktur.
  • 3. Yarıyılda bulunan MSD koduyla (5 AKTS) başlayan seçmeli derslerden sadece 1 (bir) tanesini seçmeniz gerekmektedir.

İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİNE GİDECEK ÖĞRENCİLERİN SEÇECEKLERİ DERSLER

• TÜRK DİLİ
  • ATATÜRK İLKELERİ VE İNKÎLAP TARİHİ
  • İŞYERİ UYGULAMASI
  • İŞYERİ EĞİTİMİ
  • STAJ derslerini seçip (Toplam 5 Ders) KAYDET butonuna basınız.
  • 2. ve 3. yarıyıldan kalmış olduğunuz ders varsa seçiniz. Alttan alacağınız derslerle en fazla 40 AKTS ders seçebilirsiniz.
  • İşyeri Uygulama Eğitimine giden öğrencilerin İşyerlerinin MUYS https://muys.subu.edu.tr/ kaydını yaptırmaları gerekmektedir. Bu konuyla ilgili Bölüm Başkanınız ile irtibata geçebilirsiniz.

HARÇ MİKTARI ve ÖDEME İŞLEMLERİ:

• 23-29 Ocak 2019 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaranızla Türkiye İş Bankası tüm şubelerinden, ATM ve İnternet Bankacılığından ödemenizi yapabilirsiniz.
  • Harç Ücreti ödemeden derse yazılma işlemi yapılamaz.
  • I.Öğretim öğrencileri harç ücreti ödemezler.
  • II.Öğretim Öğrenciler 385,00 TL öderler.
  • 2017-2016 girişli I.Öğretim öğrencileri 95,00 TL harç ücreti öderler.

22/01/2020-17:30