2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu mezun öğrencilerin listesi ektedir.

Mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını 17 Şubat 2020 tarihinden itibaren alabileceklerdir.

Mezun öğrencilerimizin listesi için TIKLAYINIZ...

Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

İLİŞİK KESME İŞLEMİ:

Mezun öğrencilerimiz 17 Şubat 2020 tarihinden sonra Öğrenci Kimlik Kartları ile birlikte Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine gelerek İlişik Kesme İşlemi yapmaları gerekmektedir. Okulumuzda ilişik kesme işlemi yapmadan kampüsten diplomanızı almaya gitmeyiniz.

• İlişik kesme işleminden sonra SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDEN diploma alacak öğrencilerimiz SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DİPLOMA servisinden diplomalarını alabileceklerdir.
  • İlişik kesme işleminden sonra SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNDEN diploma alacak öğrencilerimiz SAKARYA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI'ndan diplomalarını alabileceklerdir.

10/02/2020-15:41