Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavları 11-22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav Programları aşağıdadır. Sınavların hangi tarihte ne ve şekilde yapılacağı sınav programında yazmaktadır.

Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Final Sınav Programları için TIKLAYINIZ...

---------------------------------------------------------------------

MAZERET SINAVI DUYURUSU

Mazeretleri nedeniyle 11-22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Final Sınavlarına giremeyen öğrencilerin Mazeret Sınavı Başvuru Formu ve Mazeret Belgesi ile dersin final sınavından sonra 2 iş günü içerisinde  Meslek Yüksekokulumuza başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler Mazeret Sınavına giremezler.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Faks: 02646160731

eposta: kaynarcamyo@subu.edu.tr (başvuru belgelerini cep telefonundan fotoğraf çekerek yollamayınız. çıktı alırken sorun yaşandığından başvurunuz işleme alınmayacaktır. Lütfen tarayıcıda tarayarak gönderiniz)

04/11/2020-14:147