1. Öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu 23 Ocak - 22 Şubat 2021 tarihleri arasında uygun şartlarda işletme bulmaları durumunda Staj (Yaz Stajı) yapabilmelerine,

2. Mücbir bir sebep (İşyerinin kapanması, Öğrencinin CAVİD19 testinin (+) pozitif ya da temaslı olması, işletme tarafından zorunlu izin durumu) ile stajları yarım kalan öğrencilerin staj değerlendirmelerinin tamamlanan günler üzerinden yapılmasına karar verilmiştir.

Yaz Stajını yapmayan, 23 Ocak - 22 Şubat 2021 arasında staj yapacak olan II.Sınıf öğrencilerimizin 20 Ocak 2021 tarihine kadar Staj Kabul Formunu Meslek Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Ekteki formdan çıktı alınarak işyerine imza ve kaşelettirildikten sonra ıslak imzalı form taranarak email veya faks ile okulumuza gönderilmelidir.

Staja giden tüm öğrencilerimize Üniversitemiz tarafından İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigortası yapılmaktadır.

İSTENEN BELGELER:

• Staj Kabul Formu (Aşağıdaki belgelerden indiriniz)
  • Beyan ve Taahhütname (Aşağıdaki belgelerden indiriniz)
  • Staj Defteri (Aşağıdaki belgelerden indiriniz)

Staj Kabul Formları ve Staj Defteri aşağıdadır.

Email : kaynarcamyo@subu.edu.tr

Faks : 0 264 616 07 31