• Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Mezun olan öğrencilerimizin listesi aşağıdadır.
  • Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Diplomasını alacak öğrencilerimiz 08 Mart 2021 tarihinden sonra öğrenci kimlik kartları ile birlikte şahsen Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvurarak ilişik kesme işlemlerinden sonra kampüs öğrenci işleri diploma servisinden diplomalarını alabilirler.
  • Sakarya Üniversitesinden Diplomasını alacak öğrencilerimizin diplomaları hazır olup öğrenci kimlik kartları ile birlikte şahsen Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvurarak ilişik kesme işlemlerinden sonra kampüs öğrenci işleri diploma servisinden diplomalarını alabilirler.

Mezun öğrencilerimizin listesi için TIKLAYINIZ...

Mezun olan tüm  öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

01.03.2021 16:04