Tüm 1. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Stajı 3 (üç) ayrı tarihlerde yapılabilecektir. Aşağıda belirtilen tarih aralığı dışında staj yapılamayacaktır. Staj Kabul Formlarına tarih aralıkları yazılmıştır. Öğrenci hangi tarih aralığında staj yapmak istiyorsa o tarih aralığına ait Staj Kabul Formunun çıktısını alarak ilgili kısımları doldurup imzalattıktan sonra Staj Kabul Formunu okulumuza ulaştırması gerekmektedir.

Staj Kabul Formunu staj başlamadan 10 gün önce okula göndermeyen öğrenciler staj yapamamaktadır.

Staj Yapılabilecek Tarihler:

• 1. Grup Staj: 21 Haziran - 09 Ağustos 2021 (Formun Son Teslim Tarihi : 11 Haziran 2021 Cuma)
  • 2. Grup Staj: 28 Haziran - 16 Ağustos 2021 (Formun Son Teslim Tarihi : 18 Haziran 2021 Cuma)
  • 3. Grup Staj: 05 Temmuz - 23 Ağustos 2021 (Formun Son Teslim Tarihi : 25 Haziran 2021 Cuma)

Yukarıda belirtilen tarih aralıkları dışında staj yapılamayacaktır.

STAJ KABUL FORMLARI

• 21 Haziran - 09 Ağustos 2021 tarihler arası staj yapacak öğrenciler için STAJ KABUL FORMU (TIKLAYINIZ)
  • 28 Haziran - 16 Ağustos 2021 tarihler arası staj yapacak öğrenciler için STAJ KABUL FORMU (TIKLAYINIZ)
  • 05 Temmuz - 23 Ağustos 2021 tarihler arası staj yapacak öğrenciler için STAJ KABUL FORMU (TIKLAYINIZ)

STAJ DEFTERİ için TIKLAYINIZ... (Çıktı alırken ÖNLÜ / ARKALI çıktı alınız)

Staja giden tüm öğrenciler staj süresince stajda yaptıkları tüm işleri gün gün yazmaları gerekmektedir. Staj yapılan iş yerinin hafta sonları da (Cumartesi-Pazar) faaliyette olması durumunda belgelemek şartıyla öğrenci hafta sonu da staj yapılabilir.

Staj Defterlerinin nasıl ve ne şekilde doldurulacağı ile ilgili Bölüm/Program Başkanlarınızdan bilgi alabilirsiniz.

• İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı - Öğr.Gör.İlkin Behlül ÇAP ( icap@subu.edu.tr )
  • Maliye Programı Bölüm Başkanı - Öğr.Gör.İbramim AKDOĞAN  ( iakdogan@subu.edu.tr )
  • Bilgisayar Programcılığı Program Başkanı - Öğr.Gör.Şahin KARA ( sahinkara@subu.edu.tr )
  • Bilgisayar Dest.Tas.ve Anim. Bölüm Başkanı - Öğr.Gör.Ersin BAŞARAN ( ersinbasaran@subu.edu.tr )

STAJ KABUL FORMLARININ OKULA TESLİM EDİLMESİ: (KARGO veya POSTA İLE TESLİM)

Hangi tarih aralığında staj yapılacaksa o formun çıktısı alınıp ilgili yerlerin imzalatılmasından sonra Staj Kabul Formunun staj başlamadan en az 10 gün önce okula teslim edilmesi gerekmektedir. Staja giden tüm öğrencilere Üniversitemiz tarafından İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigortası yapılacağından Staj başlama Tarihi ile SGK İşe Giriş bildirimi aynı tarihte olmak zorundadır. Bu sebeple Staj Kabul Formunun staja başlamadan 10 gün öncesinde kargo veya posta okula teslim edilmesi gerekmektedir.

KARGO TESLİM ADRESİ:

SUBÜ. Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu