• 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde Üniversitemiz tüm Meslek Yüksekokullarında açılan derslerin listesi aşağıdadır.
  • Açılmayan ders yerine yeni ders seçimi, ilave ders almak isteyen ve hiç ders seçmeyip açılan derslere kayıt olmak isteyen öğrenciler 02-03-04 Temmuz 2021 tarihleri arasında SABİS üzerinden ders seçebilirler.
  • Açılan derslere yazılma yapamamanız durumunda okulumuz öğrenci işleri ile irtibata geçiniz.
  • Dersin ücreti yatırılmadan ders seçimi yapılamaz.
  • Yaz Öğretimi 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak olup, 15 Ağustos 2021 Pazar günü sona erecektir. 16-19 Ağustos 2021 tarihleri arasında Final Sınavları yapılacaktır.
  • Dersler Online LMS sistemi üzerinden yapılacaktır.

Yaz Okulunda açılan derslerin listesi için TIKLAYINIZ...

-----------------------------------

Yaz Okulu Ücretinin Ödenmesi:

Yaz Okulu Ücreti Ödemelerini İŞ BANKASININ bütün şubelerinden, İş Bankası İnternet Bankacılığı ve İş Bankası ATM lerinden TC Kimlik Numaraları ile yapabileceklerdir.

İş Bankası ATM veya İnternet Bankacılından Ödeme:

Ödemeler-Fatura-Anında Fatura- Kurum Tipi - Üniversite-Kurum Adı-Uygulamalı Bilimler (Sakarya ) Üniversitesi Yaz Okulu

Duyuru: 02.07.2021-23:17