2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS 2.EK KONTENJAN İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT DUYURUSU

• 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 2.Ek Kontenjan kayıtları 26 Ekim-1 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Elektronik kayıtlar ise 26-31 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir. Elektronik kayıt yapan öğrencilerin herhangi bir belge teslim etmesine gerek yoktur.

E-Kayıt için TIKLAYINIZ

Yüz Yüze Kayıt İçin Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız.

Haftalık Ders Programları için TIKLAYINIZ

LİSEDEN MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adaylar;

a) Bu durumda olan öğrenciler ortaöğretim kurumundan mezun olmadıklarından e-devlet üzerinden kayıt yaptıramazlar.

b) Bu adaylar Orta Öğretim Kurumlarından alacakları durumlarını gösterir belge ile 26 Ekim-01 Kasım 2021 tarihleri arasında Üniversitemize müracaat ederek geçici kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

c) Geçici kayıtları yapılan adaylar mezun olduklarına ilişkin belgelerini en geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar Üniversitemize teslim etmeleri gerekmektedir. 31 Aralık 2021 tarihine kadar belgelerini teslim etmeyen adayların geçici kayıtları silinecek ve öğrencilikleri sonlandırılacaktır.

KAYIT SONRASI YAPILACAK İŞLEMLER:

Sevgili öğrenciler;

Üniversitemize hoş geldiniz. Derslerimiz 27 Eylül 2021 Pazartesi günü başlamıştır. 2.Ek kontenjan ile e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerimizin okulumuz Öğrenci İşleri Birimine gelerek derse yazılma işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Derse yazılma işlemi sonrasında derslere girmeye başlayabilirsiniz.

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili 02646160779 nolu telefonu arayarak destek alabilirsiniz.

25/10/2021-12:41