• 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 21 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olup, 05 Haziran 2022 tarihinde sona erecektir. Final Sınavları 06 - 17 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Meslek Yüksekokulumuzda Derse Yazılma İşlemi yapılmamaktadır.
  • Bahar Yarıyılı Derse Yazılma İşlemleri 14-20 Şubat 2022 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılacaktır.
  • İşletmede Mesleki Eğitim 21 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak olup, 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecektir. Başvuru Formlarının 11 Şubat 2022 tarihine kadar okulumuza ulaştırılması gerekmektedir.

Haftalık Ders Programları için TIKLAYINIZ...

I.SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ:

- 14-20 Şubat 2022 tarihleri arasında SABİS'e giriş yapınız.

- SABİS'e giriş yaptıktan sonra Öğrenci Bilgi Sistemi > Derse Yazılma butonlarına tıklayınız.

- II.Yarıyılda bulunan tüm dersleri seçerek KAYDET butonuna basınız.

- Ekranın sol tarafında bulunan Seçilen Dersler kısmında seçtiğiniz dersler görünüyorsa Derse Yazılmanız tamamlanmıştır.

İŞLETMEDE MESLEK EĞİTİMİ'NE GİDECEK II.SINIF ÖĞRENCİLERİN DERSE YAZILMA İŞLEMİ:

4. Yarıyılda bulunan;

• Türk Dili
  • İşletmede Meslek Eğitimi
  • Staj

derslerini ve 1. yarıyılda başarısız olduğunuz veya hiç almadığınız ders varsa seçerek KAYDET butonuna basınız. Ekranın sol tarafında bulunan Seçilen Dersler kısmında seçtiğiniz dersler görünüyorsa Derse Yazılmanız tamamlanmıştır.

OKULDA DERSE GİRECEK II.SINIF ÖĞRENCİLERİN DERSE YAZILMA İŞLEMİ:

- 3. Yarıyılda bulunan tüm zorunlu ve seçmeli dersleri seçiniz.

- Alt yarıyıllarda kaldığınız ders varsa seçiniz.

- MYO kodlu SEÇMELİ DERSLERİ seçmek ZORUNLUDUR. (3. Yarıyıl ders planında kaç adet seçmeli ders varsa seçiniz)

- Fakülte/Sosyal Seçmeli Dersler kısmından MSD Ortak Seçmeli Derslerden 1 tanesinin (İnsani ve Toplum Gelişim / Çevre ve Çevre Bilinci derslerinden birisi) seçilmesi ZORUNLUDUR.

- Mezuniyet aşamasında seçmeli derslerin alınmamasından dolayı mağduriyet yaşamamanız için SEÇMELİ DERSLERİ seçmeyi unutmayınız.

KATKI PAYI HARÇ ÜCRETLERİ: (Katkı Payı Harç borcu ödenmeden derse yazılma yapılamaz)

I.ÖĞRETİM: I.Öğretim Öğrencileri harç borcu ödemezler.

II.ÖĞRETİM: Kapatılan II.Öğretim Programlarından I.Öğretim Programına aktarılan öğrenciler 113,50 TL

2018-2019 GİRİŞLİ I.ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ: 2. yılı aşmaları nedeni ile 113,50 TL katkı payı ödemesi yaparlar.

Derse Yazılma işlemleri sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda hafta içi 09.00-12.00 / 14.00-17.00 saatleri arasında 02646160779 nolu telefonu arayarak Öğrenci İşleri Birimimizden destek alabilirsiniz.

11/02/2022-16:02