• Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Mezun olan öğrencilerimizin dikkatine,

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Diplomasını alacak öğrencilerimiz 21  Şubat 2022 tarihinden sonra öğrenci kimlik kartları ile birlikte şahsen Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvurarak ilişik kesme işlemlerinden sonra Diploma ve Diploma Eklerini öğrenci işlerinden teslim alabilirler.

Öğrenci kimlik kartları kayıp olan öğrencilerimiz resmi veya yerel gazeteye kayıp ilanı verdikten sonra kayıp ilanı verdikleri gazete ile birlikte ilişki kesme işlemini yapabilirler.

• Mezun öğrencilerimizin listesi için TIKLAYINIZ...

• DİPLOMA ALMAK İÇİN İSTENEN BELGELER:
  • İlişik Kesme Formu (Okulumuza gelmeden önce SABİS üzerinden ilişik kesme belgesini doldurup çıktısını alabilirsiniz.)
  • Öğrenci Kimlik Kartı
  • Lütfen Dikkat!!! Diplomalar sadece öğrencinin kendisine teslim edilmektedir.

Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

14.02.2022 11:37