DİKKAT!!!

Yaz Okulu derse yazılma işlemi Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) > Öğrenci Bilgi Sistemi > Yaz Okulu Derse Yazılma menüsü üzerinden yapılacaktır.

SABİS kullanıma kapatılmıştır.

Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) Giriş Aşamaları:

• BYS ( https://bys.subu.edu.tr/Account/Login?ReturnUrl=%2F ) adresine giriş yapınız
  • kullanıcı adınız öğrenci numaranız@subu.edu.tr 'dir. Örnek: b213104099@subu.edu.tr
  • Şifreniz: Hepsi birleşik olacak şekilde Subu (S büyük) yazınız sonra T.C.Kimlik numaranızın ilk beş rakamı, sonra ! (ünlem işareti) Örnek: Subu89456!
  • Şifre işleminden sonra karşınıza yeni şifre belirleme ekranı gelecektir. Yeni şifrenizi belirledikten sonra BYS sistemini kullanabilirsiniz.

DERSE YAZILMA DUYURUSU

• 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi 18 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak olup, 21 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir.
  • Yaz Öğretimi Final Sınavları 21 Ağustos 2022-26 Ağustos 2022 tarihinde yapılacaktır.
  • Yaz okulunda derslerin hangi okulda açıldığı derse yazılma işlemleri bittikten sonra ilan edilecektir.
  • Derse Yazılma İşlemleri 27-28-29-30 Haziran 2022 tarihleri arasında BYS https://bys.subu.edu.tr/Account/Login?ReturnUrl=%2F Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) > Öğrenci Bilgi Sistemi > Yaz Okulu Derse Yazılma menüsü üzerinden yapılacaktır.
  • Yaz Okulu Ödemesi: Yaz Okulu Ders Ücreti ödemesi yapılmadan derse yazılma işlemi yapılamaz. Yaz Okulu Ücret Tablosunu ve Açıklamalarını okumayı unutmayınız. Yaz Okulu ücretinin nereye nasıl yatırılacağı açıklamada mevcuttur.
  • Yaz Okulu Ödemesi: 27 Haziran 2022 tarihinden itibaren Derse Yazılma İşlemlerinin son tarihine (DAHİL) kadar seçtikleri derslerin Yaz Okulu Ücreti Ödemelerini AKBANK'ın bütün şubelerinden, Akbank İnternet Bankacılığı ve Akbank ATM lerinden TC Kimlik/Öğrenci Numaraları ile yapabileceklerdir. Akbank şubelerinden ödeme yapmak isteyenler Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaz Okulu ödemesi olduğunu belirtip TC Kimlik/Öğrenci Numaraları ile, Akbank İnternet Bankacılığı ve Akbank ATM'lerini kullananların ise TRANSFER VE ÖDEMELER > KURUM ÖDEMELERİ > EĞİTİM ÖDEMELERİ > SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ sekmesinden Yaz Okulu hesabına yapabileceklerdir.
  • 01 Temmuz 2022 tarihinde yaz okulunda açılmayan kapatılacak dersler belirlenip ilan edilecektir.
  • 02-17 Temmuz 2022 tarihleri arasında açılan dersler için derse yazılma işlemi yapılabilecektir.

YAZ OKULU ÜCRET İADESİ: (Yaz Okulu Ücret Tablosu açıklamalarını okuyunuz)

Açılmayan dersler ve fazla yatırılan ücretler için ödenmiş olan yaz okulu ücretlerinin iade işlemleri için öğrencilerimizin Öğrenci Bilgi Sistemi modülünde bulunan Öğrenci Bilgisi > IBAN bölümüne, T.C. Kimlik numaranız ile eşleşecek iban bilgilerini girmeleri gerekmektedir ( Başkasına ait IBAN numarasına iade yapılamaz). Açılan, kayıt yaptırılan ve eğitim-öğretimi yürütülen derslerin ücreti iade edilmeyecektir. Misafir öğrenciler belge vererek iade talebinde bulunacaklardır.

SUBÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI DERSE YAZILMA DUYURUSU

05 Temmuz 2022 Salı günü saat 23:59 a kadar yaz okulunda açılacak tüm derslere,  07 -17 Temmuz 2022 tarihleri  arası ise limiti açık kalan derslere kayıt olabilirsiniz.

YAZ OKULU HAFTALIK DERS PROGRAMLARI:

Yaz Okulu haftalık ders programlarına (excel formatında) aşağıdaki bağlantıdan Program isimleri üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

22.06.2022-13:15