• Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması 19 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak olup, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecektir.
  • Eğitim süresi 16 haftadır.
  • Hangi dönemde staja gideceğinizi ilgili Bölüm Başkanı ile görüşerek öğrenebilirsiniz.
  • İşletmede Mesleki Eğitime (dönemlik staj) gidecek öğrenciler "Uygulamalı Eğitim Kabul Formunu" 9 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar İşverene kaşeleyip ve imzalatıldıktan sonra Meslek Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.
  • İşletmede Mesleki Eğitime giden tüm öğrencilere staj süresi boyunca Üniversitemiz tarafından İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigortası yapılmaktadır. SGK İşe giriş bildirgelerinin zamanında yapılabilmesi için istenen belgelerin 9 Şubat 2024 tarihine kadar okulumuza ulaştırılması gerekmektedir.
  • I. ve II. Yarıyıl genel ortalaması 1.80 altında olan öğrenciler İşletmede Meslek Eğitime (dönemlik staja) gidemezler.

UYARI!!! = İSTENEN BELGELERİ KARGO, POSTA YA DA DOĞRUDAN KENDİNİZ OKULUMUZA İLETİNİZ VE BELGELERİNİZİN ISLAK İMZALI VE KAŞELİ OLMASI GEREKMEKTEDİR. BELGELERİ E-POSTA YOLUYLA GÖNDERMEYİNİZ!!!

• Uygulamalı Eğitim Kabul Formunu için TIKLAYINIZ... (2 (iki)nüsha çıktı alınacak olup, 1 (bir) nüshası okulumuza teslim edilecektir.)
  • Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi için TIKLAYINIZ... (2 (iki) nüsha çıktı alınacak olup, öğrenci ve işveren imzaladıktan sonra 1 (bir) nüshası okulumuza teslim edilecektir.)
  • İşletmede Mesleki Eğitime gidecek olan öğrencilerimizin SGK Müstehaklık Belgesini okulumuza iletmesi gerekmektedir. SGK Müstehaklık Belgesini herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumuna giderek veya internet üzerinden e-Devlet sistemi ile alabilirsiniz.

BELGELERİN KARGO İLE TESLİM EDİLMESİ:

• İstenen belgeleri şahsen okulumuza gelerek teslim edebileceğiniz gibi kargoyla yollayabilirsiniz.
  • Başvuru formunda kendinize ait bilgileri doldurmayı ve imzalamayı unutmayınız.
  • Başvuru formuna işyeri kaşesini vurdurmayı ve işverene imzalatmayı unutmayınız.
  • Uygulamalı Eğitim Kabul Formu, Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi ve SGK Müstehaklık Belgesini okulumuza iletmediğiniz taktirde İşletmede Mesleki Eğitim kaydınız oluşturulmayacaktır!!!

Kargo Adresi:

SUBÜ. Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimi