Değerli Öğrenciler,

• Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 30 İş Günü (yaz stajı) Staj 3 (üç) dönem şeklinde yapılacaktır.
  • Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen tarihlerin birinde staj yapabileceklerdir. Staj yapmak istediğiniz döneme ait kabul formunu indirip ilgili kısımları doldurup imzalattıktan sonra staja başlamadan 10 (on) gün öncesine kadar Meslek Yüksekokulumuza ulaştırmanız gerekmektedir.
  • Staj yapacak tüm öğrencilere sigorta yapılacağından dolayı staja başlamadan 10 (on) gün öncesine kadar başvuru formunu okulumuza teslim ediniz.
  • Başvuruda bulunmayan ve belgelerini okula teslim etmeyen öğrencilerin yapacakları staj kabul edilmeyecektir.

STAJ YAPILABİLECEK TARİH ARALIKLARI

• I.Dönem Staj Tarihleri: 24 Haziran 2024 - 05 Ağustos 2024 (Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 14 Haziran 2024)
  • II.Dönem Staj Tarihleri: 08 Temmuz 2024 - 19 Ağustos 2024 (Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 28 Haziran 2024)
  • III.Dönem Staj Tarihleri: 22 Temmuz 2024 - 02 Eylül 2024 (Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 12 Temmuz 2024)

STAJ İÇİN İSTENEN BELGELER:

• Uygulamalı Eğitim Kabul Formu - 2 adet düzenlenecek olup tüm imzalar tamamlandıktan sonra bir tanesi okula bir tanesi işyerine teslim edilecektir.
  • Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi - 2 adet düzenlenecek olup tüm imzalar tamamlandıktan sonra bir tanesi okula bir tanesi işyerine teslim edilecektir.
  • İşletmede Mesleki Eğitime gidecek olan öğrencilerimizin SGK Müstehaklık Belgesini okulumuza iletmesi gerekmektedir. SGK Müstehaklık Belgesini herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumuna giderek veya internet üzerinden e-Devlet sistemi ile alabilirsiniz.
  • Staj Defteri (Staj sonunda doldurulan defter Yüksekokulumuza iletilmelidir.)

BELGE VE FORMLAR

UYGULAMALI EĞİTİM KABUL FORMLARI (Hangi dönemde staj yapacaksanız o dönemin kabul formunu indirip çıktısını alınız.

Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi için TIKLAYINIZ!!!

Staj Defteri için TIKLAYINIZ

Lütfen Dikkat!!!

Staj yapan tüm öğrencilere SGK İşe Giriş Bildirgesi düzenleneceğinden Kabul Formunu ve Uygulamalı Eğitim Sözleşmesinin çıktısını alıp ilgili kısımlarını doldurup imzalattıktan sonra birer nüshalarını okulumuza kargo ile yollayınız. İstenen belgeleri okulumuza yollamayan öğrenciler staj yapamazlar. Staj yapsalar dahi yapmış oldukları staj geçersiz sayılacaktır.

KARGO ADRESİ:

SUBÜ. Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimine