2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derse yazılma işlemleri 23-24-25 Eylül tarihleri arasında BYS(Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden online olarak gerçekleşecektir. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 30 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır.

Derse Yazılma Rehberi için TIKLAYINIZ!!!

• Kullanıcı adınız (Öğrenci Numarası)
  • Şifreniz (ilk kez giriş yapacak öğrenciler için SubuTC kimlik numaranızın son 5 hanesi!) ile giriş yapınız

ÖRNEK:

TC Kimlik Numarası : 98766612345

Öğrenci Numarası : 22010101001

BYS Kullanıcı Adı : 22010101001

BYS Kullanıcı Şifre : Subu12345!

• Ya da e- Devlet kullanıcısı olan öğrenciler giriş sayfasında yer alan butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz

Öğrenci numaranızı bilmiyorsanız TIKLAYINIZ!!!

BYS(Öğrenci Bilgi Sistemi) için TIKLAYINIZ!!!

BYS(Öğrenci Bilgi Sistemi)>Derse Yazılma kısmından derse yazılma işleminizi yapabilirsiniz.

Sol menüden Derse Yazılma’yıseçiniz.

Açılan ekranda almak istediğiniz dersleri seçiniz.

Derse yazılma ekranına gelerek Kaydet ve Danışman Onayına Gönder butonuna tıklayınız

1.SINIF ÖĞRENCİLERİ:

1. Sınıf öğrencilerimiz derse yazılmalarında sistemlerinde gözüken dersleri seçmelidir.

Derse yazılmalarını tamamlamak öğrencilerin sorumluluğundadır.

HARÇ ÖDEMESİ:

Harç ödemesini sadece 2021 ve 2022 girişli öğrencilerimizin yatırması gerekmektedir.

23 Eylül 2024 tarihinden itibaren derse yazılmaların son gününe kadar BYS>Öğrenci Bilgi Sistemi> Harç Bilgisi sayfasından sanal pos seçeneği ile veya Akbank’ın Bütün Şube Veznelerinden ve Akbank Mobil/İnternet Bankacılığı aracılığı ile sırasıyla;

• Fatura/Kurum Ödemeleri

• Eğitim Ödemeleri

• T.C. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesini seçtikten sonra

• TC kimlik Numaranızı girerek yapabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerimiz için Dönemlik Ücret 412,00 TL'dir.

Yabancı Uyruklu öğrenciler için Dönemlik Ücret 8500,00 TL'dir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Harç Tablosuna ulaşmak ve detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!!!