Sevgili Öğrencilerimiz,

Meslek Yüksekokulumuza hoş geldiniz.

• e-Kayıtlar 25 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında
  • Yüz yüze kayıtlar 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yeni kayıt işlemleri kılavuzu için TIKLAYINIZ...

E-Kayıt : 25 Eylül Çarşamba - 27 Eylül Cuma 23:59’a kadar (e-Kayıt detaylı bilgi için TIKLAYINIZ) e-devlet üzerinden yapılmaktadır. e-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin okula belge teslim etmelerine gerek yoktur. E-Kayıt kesin kayıttıre-kayıt yapmak için TIKLAYINIZ

Yüz Yüze Kayıt : 25 Eylül Çarşamba - 30 Eylül Pazartesi günü 17:00'ye kadar Meslek Yüksekokulumuza gelerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Yüz yüze kayıt için istenen belgeler: Nüfus Cüzdanı ve Lise Diplomanızın aslı yeterlidir. Kayıt İşlemi sonrası Lise Diplomasının aslı tarafınıza teslim edilecektir.

Kayıt İşlemini yaptım. Başka bir işlem yapmama gerek var mı?

BYS Giriş Örneği:

• Kullanıcı Adı: 24310801025@subu.edu.tr
  • Şifre: Subu23456!

BYS'ye giriş yaparak Öğrenci Bilgi Sistemine ulaşabilirsiniz.

Liseden mezun olamadım. Bütünleme / Tek Ders sınavlarına kalmış öğrenciyim. Üniversitenizi yeni kazandım. kayıt İçin yapmam gerekenler neler?

• Taahhütname: Taahhütnameyi indirmek için TIKLAYINIZ
  • Kayıtlı olunan liseden yazı: Öğrencinin sorumlu dersi olduğunu ve sınava gireceğini gösterir yazı.
  • Nüfus Cüzdanı

Yukarıda istenen belgelerle birlikte okulumuza şahsen gelerek kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili hafta içi her gün 09.00-12.00 / 14.00-17.00 saatleri arasında 02646160779 nolu telefonu arayarak Öğrenci İşleri Birimimizden destek alabilirsiniz.