2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik düzenlenen "İlk Ders" etkinliği SİGMA Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Çakır'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İş Hayatına Dair Altın Öğütler

30 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik sırasında Dr. Kemal Çakır, iş hayatında başarılı olmanın temelini iyi bir planlama ve doğru hedeflerle adım atmak olarak tanımladı. Öğrencilerle kişisel kariyer yolculuğunu paylaşan Çakır, Sakarya'da iş dünyasının dinamiklerini anlatarak, bölgenin sunduğu fırsatları değerlendirmeleri gerektiğinin altını çizdi. Çakır, gençlere iş dünyasında karşılaşacakları zorlukları nasıl aşabileceklerine dair önemli ipuçları verdi.

Müdür Nafi Filiz’den Teşekkür Plaketi

Etkinlik sonunda Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Nafi Filiz, Dr. Kemal Çakır’a katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti. Sakarya’nın gençlerinin gelişimine katkı sunan bu tür etkinliklerin önemi, plaket takdimi sırasında bir kez daha vurgulandı.

Yüksekokul Müdürü Nafi Filiz, Sakarya’nın eğitim ve iş dünyası arasında köprü kurmayı hedeflediklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Öğrenciler ise aldıkları kariyer tavsiyeleri ve motivasyon dolu anılarla yeni döneme başlamanın heyecanını yaşadı.

30.09.2024-13.56