SUBÜ. Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) üzerinden Üniversite Ortak Dersleri olan Bilgi Teknolojileri ve Kodlama, Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri muafiyet sınavına girmek için başvuru yapan ve 02 Ekim 2024 tarihinde yapılan Muafiyet Sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Muafiyet Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ...

• Muafiyet sınavına giren ve sınavdan 100 üzerinden 50 ve üzeri olan öğrenciler BAŞARILI kabul edilmektedir.
  • Sınav sonucu BAŞARILI olan öğrencilerin ders başarı notu M (Muaf) olarak Not Durum Belgelerine işlenir. M notu, not ortalama hesabına katılmaz.
  • Öğrenciler muaf oldukları derslerden, dersin bulunduğu yarıyılda süresi içerisinde isterlerse o derse yazılma yapabilirler. Son alınan başarı notu Not Durum Belgesinde görünür.

09.10.2024-12:41